Program detoxifiere


Program Standard:

Detoxifierea intestinului gros prin colonhidroterapie se face o data pe saptamana timp de 6-10 saptamani. Acesta este un program lent de detoxifiere pentru acele persoane care nu au facut aceasta terapie niciodata, pentru ca organismul sa suporte mai usor descarcarea toxinelor. Iar pentru persoanele care sufera de constipatie si balonare se fac primele 3 sedinte o data la 3-4 zile, iar urmatoarele o data pe saptamana.
Inainte de a incepe sesiunea de curatare se face o consultatie cu specialistul.

PROGRAMUL 1 (Forte):

Pe parcursul a 3 zile de tratament se consuma urmatoarele sucuri:

  • Ora 9.00 - 500ml de suc de grepfruit (sucul de grepfruit dizolva calciul non organic de pe articulatii si ligamente , astfel toxinele plutesc in sange si limfa)
  • Ora 11.00 - 500ml de suc de morcov +suc de sfecla + suc de castravete + o rondea de ghimbir (aceasta compozitie impreuna cu ghimbirul cate scoate inflamatia si transfera toxinele in intestinul gros)
  • Ora 13.00 - 500ml de suc de telina (sucul de telina curata colesterolul si toxinele acumulate in sange si le transporta in intestin)
  • Ora 15.00 - 500ml de suc de mar + suc de sfecla +suc de morcov (aceasta compozitie curata ficatul)
  • Dupa ora 16.00 se face curatarea colonului prin colonhidroterapie. Colonhidroterapia la Centrul de Sanatate Geiran Estetic se face cu apa ozonizata si, dupa caz, includem si infuzie de ceaiuri din plante.

Este necesara colonhidoterapia 4 zile la rand (PROGRAM FORTE ) pentru o curatare mai profunda si naturala, astfel reziduurile si toxinele din intestinul gros se absorb din nou in sange si provoaca un circuit nefavorabil sanatatii.

Atentie: In fiecare zi pe parcursul unei saptamani se recomanda un tratament alternativ cu Probiotice pentru reglarea si innoirea florei intestinale (Linex, Eubiotic etc.)


PROGRAMUL 2 (mai usor, dar cu efecte benefice pentru curatarea si ozonizarea sangelui si a colonului):

Se consuma 7 zile la rand 200ml ( 6 pahare) de suc cu urmatoarea compozitie: Telina + Mar + Castravete
Apoi peste o zi dupa ora 16.00 se poate face eliminarea toxinelor prin colonhidroterapie.
Sunt necesare 4 sedinte.


PROGRAMUL 3 (Detox pentru ficat si vezica biliara dupa Metoda Doctor Robert Morse):

Cu 3 zile inainte de inceperea Programului de detoxifiere se va reduce dieta alimentara numai la fructe si legume crude.
Dimineata si seara se beau 250ml de suc de mere stoarse proaspat. Dupa aceste 3 zile urmeaza alte 3 zile de curatare a ficatului care se va efectua intre orele 19.00-21.00.


Compozitie:

Se vor amesteca 200ml de ulei de masline presat la rece cu 250ml de suc de grapefruit rosu si in amestec cu zeama a doua lamai. Amestecul se poate consuma totodata sau cate putin din 15 minute in 15 minute. Dupa ce ati baut toata cantitatea mergeti la culcare, intinzandu-va pe partea dreapta, panundu-va in zona ficatului, un recipient din sticla cu apa calda sau o punga de guma cumparata din farmaciei si umpluta cu apa calduta.


Recomandare:

Pe parcursul a 3-4 zile consecutiv se vor efectua sedintele de curatare profunda intestinala prin colonhidroterapie.
In general calculii eliminati sunt de culoare verzuie, galbena, rosie sau neagra si de textura mai moale. Marimea pietricelelor pot fi de la marimea firelor de nisip pana la marimea unui bob de mazare sau chiar de marimea unei monede.
Cu ajutorul colonhidroterapiei puteti elimina inclusiv rezidurile in stare de putrefactie blocate pe peretele intestinului gros si chiar depunerile de colesterol de culoare alb-galbuie.


Atentie!

In cazul in care nu puteti gestiona disconfortul, procedura se va efectua sub supravegherea unui terapeut.